Antti Holma ja hänen puolisonsa

Antti Holma: Suomalainen taiteilija, kirjailija ja koomikko

Antti Holma (s. 1982) on yksi Suomen tunnetuimmista viihdetaiteilijoista, joka on luonut monipuolisen uran näyttelijänä, kirjailijana ja podcast-juontajana. Holma opiskeli Teatterikorkeakoulussa ja on työskennellyt näyttelijänä muun muassa Suomen Kansallisteatterissa ja Helsingin Kaupunginteatterissa. Laajemmalle yleisölle hän tuli tutuksi elokuva- ja tv-rooliensa kautta, kuten suositussa Putous-ohjelmassa, jossa hänen luomansa hahmot nousivat suureen suosioon.

Kirjailija ja podcast-tekijä

Antti Holman esikoisromaani Järjestäjä (2014) sai kiitosta sen terävästä ja hauskasta tyylistä. Kirja kertoo elämänsä tarkoitusta etsivästä nuoresta miehestä, joka työskentelee Kansallisteatterissa. Holma on kirjoittanut myös runoteoksia, kuten Kauheimmat runot (2015), ja ollut esillä monilla taiteen aloilla.

Holma on myös tunnettu podcast-juontaja, ja hänen suosittu podcastinsa Auta Antti! käsittelee monenlaisia aiheita, huumoria unohtamatta. Holma tunnetaan suorapuheisuudestaan ja omaperäisestä tyylistään käsitellä niin arjen kuin elämän syvempiäkin teemoja.

Elämä ulkomailla ja yksityiselämä

Antti Holma asuu tällä hetkellä New Yorkissa, Yhdysvalloissa, missä hän on rakentanut elämäänsä puolisonsa kanssa. Holman puoliso on brittiläinen musiikkialan ammattilainen, mutta he ovat pitäneet henkilökohtaisen elämänsä suurelta osin poissa julkisuudesta. Holma on kuitenkin satunnaisesti puhunut julkisesti elämästään Yhdysvalloissa ja haasteista, joita ulkomailla asuminen tuo. Hän on myös ollut avoin seksuaalisuudestaan ja identiteetistään, mikä on saanut paljon positiivista huomiota Suomessa.

Antti Holman tapa yhdistää huumori, terävät havainnot ja henkilökohtaiset oivallukset tekee hänestä ainutlaatuisen taiteilijan ja viihdyttäjän, jonka uraa ja tekemisiä seurataan niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *