Urheilu

Viikonlopun urheilutapahtumat olivat täynnä toimintaa eri lajeissa niin kansainvälisesti kuin kotimaassakin. Yksi merkittävimmistä tapahtumista oli Rallin MM-sarjan Chilen osakilpailu, joka oli kauden kolmanneksi viimeinen kilpailu. Chilen sorarallissa kuljettajat kamppailivat vaikeissa olosuhteissa, ja mestaruustaisto tiivistyy kohti kauden loppua, kun jäljellä on enää kaksi osakilpailua: Keski-Euroopan ja Japanin rallit​

Suomessa huomio kiinnittyi Suunnistuksen maailmancupin finaaleihin, jotka pidettiin Nilsiän Lastukoskella. Finaaliviikonloppu huipentui sunnuntaina viestikilpailuihin, joissa maailman parhaat suunnistajat kamppailivat tiukoissa maastomatkoissa. Yleisölle oli tarjolla myös kuntosuunnistusta, mikä toi paikalliselle väestölle mahdollisuuden osallistua tapahtumaan​.

Lisäksi jalkapallon Valioliiga jatkui viikonloppuna, ja Euroopan suurimmat sarjat, kuten Serie A ja Bundesliiga, tarjosivat jännittäviä otteluita. Eurooppaliigan alkusarja käynnistyi myös, mikä lisäsi kansainvälisen jalkapallon ystävien mielenkiintoa​.

Moottoriurheilun ja suunnistuksen lisäksi kotimainen jääkiekon Liiga keräsi katsomoihin innokkaita faneja, kun kauden syksyn kierrokset jatkuivat. Samalla maailmalla käytiin useita merkittäviä kamppailuja kamppailulajeissa, kuten UFCä ja vapaaottelussa​.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *